Sepintas lalu, seungkap catatan..


Coretan ini adalah coretan terbuka, tanpa sebarang selindung dan telus. Sesiapa sahaja boleh memberikan komen pada artikel dan cbox..
Anda berhak menyatakan sesuatu sebagai pembaca yang mempunyai pandangan dan pendapat..

Ooi Ya, jangan lupa bagi makan ikan di kolam, jika anda masuk ke blog ini.
Untuk makluman pelawat blog ini, semua artikel berkenaan IT telah di pindahkan ke blog ZulbmMohd. Oleh sila ke sana untuk artikel IT...

Tuesday, October 23, 2012

ATM jem kerana kalah dengan KelantanAku tak minat sangat dengan bola tapi anak dan isteri aku peminat setia... Isteri aku satu lemah, walaupun minat boleh lena. Aku lebih suka 'main' dengan notebook.

Tapi aku bukan nak citer pasal ATM lawan Kelantan... tapi aku nak citer pasal ATM Maybank yang jem.. mungkin kerana 'bergabung' atas kekalahannya dengan Kelantan 2-3. Paling memalukan Kelantan boleh balas semula tak sampai 1 minit.

Aku nak ambil duit, tiba-tiba lihat windows terpapar. Apa lagi aku mengganaslah... Aku cuba buka internet mana tahu boleh explore free di ATM mesin mana ada orang buat lagi.. Cuba keluarkan vitual keybord he he...


Lepas tu aku cuba format harddisk... tapi fikirkan ada CCTV, baik aku batalkan niat. tak pasal-pasal aku masuk jel kerana di tuduh perancang melarikan mesin ATM.

Sekarang ini ATM dipecahkan menjadi-jadi di negara kita yang disebut-sebut negara paling aman di dunia!!!

No comments:

Post a Comment